dijous, 22 de novembre del 2007

La Barbacoa, Como Me Gusta!

Les ganes de penjar les noves fotos de la penya el dia de la barbacoa a casa del Berni per celebrar el seu tan perseguit "progenitorisme" i per veure (en pantalla "súpergegant") la final del mundial de F1, em van fer publicar aquest "slide" sense text i sense opció a comentaris; i com sé que us moriu de ganes de pronunciar-vos en aquest super-cyber-espai, doncs ara ja ho podeu fer. Com podeu veure, la moda ara és el "close-up". Una gràfica i efectiva manera de recordar qui va ser-hi i com érem quan passin uns anys... Són modes! Com passejar una francesa (o dues), com embolicar-se amb la dona del teu cap, com acabar les nits a casa del Charly, ai, no! Que això és un clàssic... No us perdeu però, la propera publicació del trenta aniversari del nostre estimat Pau. Un dinar a la Lluna, uns billars al "yalo", unes copes més a Ca'n Font, quines partides de wi-i casa el Charly! i uns Corcueres al carrer Marina... Tot això acompanyat de "hooliganisme", "amagatotisme" i "desenfrè" des de les 14:30 del Dissabte.
..........................................................................................................................................

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Carai! ja veig que us ho passeu en gran, eh? Tot i que el motiu se'l mareix (el progenitorisme clar!) però l'avançadeta que has fet del proper post... em fa por!! jajaja soparet, billar, copes i més copes, misteris al carrer Marina i... "hooliganisme", "amagatotisme" i "desenfrè"???? i tot això dsd les 14:30 del migdia?? deu ni do!! QUINA POR!! Ah! per cert! felicitats pau!
Una abraçada a tots!

Txorifont ha dit...

No t'ho pots imaginar... Res de soparet! Dinar allargat fins les 7 del matí! O eren les 8, Salva? Encara trec merda de casa. Va quedar feta un cristo. El Coro em va trencar l'estufa, que encara em sembla poc per la menera de "hooliganejar" del paio amb el gorro del Indiana Johns. Estic recopilant informació però vam fer poques fotos. Ja veurem què surt. A més, hi ha molta censura entremig.
Ja tenim neu a Andorra?
Salut.

Tx!

Anònim ha dit...

la setmana passada va nevar, però abans d'ahir va estar plovent 24hores i la poca neu que havia es va desfer... Però hi ha previsions que adelanten noves nevades... ESQUIADORS! ESTEREU DE SORT!
Ei! per cert! les fotos que hauries de posar son les censurades!! LLIBERTAT D'EXPRESIÓ! jajaja vena periodística!